Gezonde ondernemers zijn succesvoller


Op “Tumbr’ lees ik een advertentie met als titel: “gezonde ondernemers zijn succesvoller”. Helaas staat er niet bij wat ik hiervoor moet doen, want die informatie kost geld. Maar, wanneer ik met die verzekeraar in zee ga, dan krijg ik van alles, waaronder 24 uur per dag juridisch advies. Kennelijk leidt dat tot een betere gezondheid.

 

Check-up


Het is een ‘open deur’ dat goede gezondheid belangrijk is, maar of het nou gelijk tot succesvolle zaken leidt is een andere vraag.

 

Wat je hiervoor kan doen is ook een open deur: bewegen, gezond eten, ontspannen, etc. Dat doe ik dan ook. Met de hond loop ik dagelijks uren door de stad, of daar buiten. Ik eet veel fruit, eet gevarieerd en kook zelf. Beperk de vetten in het eten en voor relatief weinig geld is op de markt van alles te koop.

 

Naast mijn jaarlijkse ‘ check up’ via de huisarts, wordt ook regelmatig mijn bloeddruk bij de Bloedbank gecontroleerd. Gratis, en je dient gelijk ook nog het goede doel.

 

Home


Wilt u meer weten over het bovenstaande onderwerp, of heeft u andere vragen aan Schölvinck-Incasso? Dan kunt u mij bereiken via 06-46 40 63 26, of gebruik het formulier hieronder om contact met mij op te nemen. U krijgt binnen 24 uur een reactie op uw e-mail.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.