Soms is iemand tijdelijk onvindbaar


Een speciale opdracht: een advocaat heeft in 2011 bij de rechtbank een vonnis gehaald, maar de deurwaarder kon daarna de gedaagde niet meer vinden. Het dossier is voorlopig in het archief gestopt, maar deze week vond de advocaat het tijd worden om weer eens actie te ondernemen. Aangezien hij het vertrouwen in het deurwaarderskantoor is kwijtgeraakt, omdat dat kantoor te groot is geworden, waardoor de persoonlijke aandacht verloren is gegaan, benadert hij mijn kantoor met het verzoek de gedaagde op te sporen.


Puzzelwerk


Na enig puzzelwerk heb ik hem gevonden. Zojuist heb ik de gedaagde gebeld die zich bereid toont om mee te werken aan een betalingsregeling. Ik zal het vonnis naar de gedaagde sturen en na ontvangst gaat hij mij bellen. Het eerste deel van de opdracht is hiermee geslaagd. Nu komt het tweede deel: het innen van de gelden, maar ik vertrouw er op dat dit ook gaat lukken.

 

Home


Wilt u meer weten over het bovenstaande onderwerp, of heeft u andere vragen aan Schölvinck-Incasso? Dan kunt u mij bereiken via 06-46 40 63 26, of gebruik het formulier hieronder om contact met mij op te nemen. U krijgt binnen 24 uur een reactie op uw e-mail.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.