Kopie factuur


Rob heeft in opdracht van Nathalie juridische werkzaamheden verricht. Voor deze werkzaamheden is een factuur verzonden. Nathalie weigert te betalen omdat zij nooit de originele factuur heeft ontvangen. 

 

Rob besluit Nathalie voor de rechter tot betaling aan te spreken. 

 

Overwegingen en uitspraak rechter 

 

Nathalie stelt zich op het standpunt dat zij nimmer de originele nota toegezonden heeft gekregen en niet tot betaling overgaat dan nadat zij een kopie van die nota heeft ontvangen. Zij heeft echter de door Rob gestelde werkzaamheden niet betwist. 

 

De rechter overweegt dat het niet ontvangen van een kopie van de nota geen reden is niet tot betaling over te gaan. Temeer nu zij, nadat zij een herinnering ontving, nog ruimschoots de gelegenheid heeft gekregen om tot betaling over te gaan. Bovendien heeft Nathalie nog een betalingsregeling aangeboden. 

 

Gelet op het voorgaande moet het verweer van Nathalie dan ook worden verworpen en dient de vordering te worden toegewezen.  

 

home

 

Wilt u meer weten over het bovenstaande onderwerp, of heeft u andere vragen aan Schölvinck-Incasso? Dan kunt u mij bereiken via 06 - 46 40 63 26, of gebruik het formulier hieronder om contact met mij op te nemen. U krijgt binnen 24 uur een reactie op uw e-mail.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.